Product

428 Techni Ice STD 2 PLY Μιας χρήσης Dry Ice packs

Product

428 Techni Ice STD 2 PLY Μιας χρήσης Dry Ice packs

200 Techni Ice STD 2 PLY Μιας χρήσης Dry Ice packs

Ο τεχνητός πάγος είναι διεθνώς ο αποτελεσματικότερος πάγος ενώ είναι επαναχρησιμοποιήσιμος για πολλά χρόνια. Έρευνες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν αποδείξει ότι ο τεχνητός πάγος διατηρείται παγωμένος για περισσότερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με ανταγωνιστικές παγοκύστες της παγκόσμιας αγορά.

Κατασκευάζεται, συσκευάζεται και εισάγεται από την Αυστραλία.

320,00 €

Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα

-+

O ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ GEL PACKS ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ

1. ΜΕΤΑΦΟΡΑ         

Τα ‘gel packs’ είναι βαριά και ακριβά στην μεταφορά, καθώς είναι και οι παγοκύστες. ‘Το Techni Ice είναι ελαφρύ και οικονομικό στην μεταφορά. Ένα χαρτοκιβώτιο 2ply περλαμβάνει 428 φύλλα τεχνητού πάγου και ζυγίσει λιγότερο από δέκα κιλά καθώς ένα χαρτοκιβώτιο 4ply περλαμβάνει 250 φύλλα τεχνητού πάγου και ζυγίσει λιγότερο πάλι από δέκα κιλά. Τα χαρτοκιβώτια των 2ply και 4ply έχουνε τις ίδιες διαστάσεις (45 επί 42 επί 29 εκατοστά).

2. ΧΩΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ 

Τα ‘gel packs’ και οι παγοκύστες καταλαμβάνουνε πολύ χώρο. ‘Το Techni Ice καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

3. ΒΑΡΟΣ

 Οι καταναλωτές σπάνια αγοράζουνε πάνω από ένα ‘gel pack’ την κάθε φορά, επειδή είναι βαριά και δύσκολα στο κουβάλημα όταν ψωνίζει καποιός. Το ίδιο ισχύει και για τιςπαγοκύστες. Αντιθέτως, το ‘Techni Ice συνήθως αγοράζεται σε τρία, έξι ή πιο πολλά φύλλα.

4. ΑΠΟΔΟΣΗ

Τα ‘gel packs’ τρυπάνε εύκολα επειδή συνήθως έχουνε ένα στρώμα από την κάθε πλευρά, δηλαδή δύο στο σύνολο. Το Techni Ice περιέχει 4 στρώματα ανθεκτικά, στα τρυπήματα και αποδίδει εξίσου καλά αν το πλαστικό στρώμα καταστραφεί, ενώ η κάθε κυψέλη αντέχει μέχρι και 30 κιλά βάρος. Αν μια παγοκυψέλη, καταστραφεί δεν χαραμίζεται το υπόλοιπο φύλλο.

5. Η ΔΙΑΦΟΡΑ 

  • Το ‘Techni Ice μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε ώστε να χωράει οπουδήποτε.
  • Το Techni Ice ξεπερνά με μεγάλη διαφορά τα gel packs σε απόδοση όταν συγκρίνεται ο ίδιος όγκος.
  • Το Techni Ice είναι ευέλικτο όταν  παγωμένο.
  • Το Techni Ice’ μπορεί να παγώσει μέχρι και στους -80 βαθμούς Κελσίου, και να θερμανθεί σε υψηλότερη θερμοκρασία από το σημείο βρασμού.

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Τα ‘gel packs’ σκάνε αν τα αφήσετε λίγο παραπάνω στον φούρνο μικροκυμάτων, ενώ οι παγοκύστες δεν μπαίνουνε σε φούρνο μικροκυμμάτων. Το Techni Ice’ είναι κατασκευασμένο ώστε να αναπνέει κάτω από τις ίδιες συνθήκες, οπότε δεν σκάει αν ξεχαστεί. Αυτό τα χαρακτηριστικό έπαιξε σημαντικό ρόλο σε μια παραγγελία 3.6 εκατομμύρια φύλλα τεχνητού πάγου 4ply HDR. Επίσης είναι ασφαλές μη τοξικό προϊόν, ενώ από θέμα ασφάλειας είναι ιδανικός για’υτό και πολλές αεροπορικές εταιριές έχουν αντικαταστήσει τον ξηρό πάγο με τον τεχνητό πάγο.

7. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τα ‘gel packs’ και οι παγοκύστες κατασκευάζονται παντού και από πάρα πολλές εταιριές. Το Techni Ice’ είναι μια νέα και μοναδική πατέντα υψηλής τεχνολογίας με κορυφαία απόδοση, και έτσι ξεχωρίζει όταν συγκρίνεται με ανταγωνιστικές παγοκύστες της παγκόσμιας αγοράς.

8. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 

Το Techni Iceχρησιμοποιείτε από ηγετικές εταιρίες στο χώρο τους, όπως η DHL (μεταφορές) και η QANTAS (αερομεταφορές) χρησιμοποιούν τον τεχνητό πάγο Techni Ice’ για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους και τώρα εξάγεται σε 22 χώρες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

 

ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΠΑΓΟΣ HDR MODEL (2 layer/ply)

  1. Bυθίζετε το φύλλο του τεχνητού πάγου μέσα σε χλιαρό νερό και το τσαλακώνετε¨ συνεχώς για περίπου ένα λεπτό, ώστε να απελευθερωθούν οι φουσκάλες του αέρος. Το φύλλο θα πρέπει να παραμείνει μέσα στο νερό για περίπου ένα με δυο λεπτά ακόμη.
  2. Θα παρατηρήσετε ότι η διόγκωση του φύλλου ξεκίνησε. Μερικές φορές κάποιες κυψέλες διογκώνονται πιο γρήγορα από άλλες. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να κάνετε μαλάξεις με τα δάχτυλα στις κυψέλες οι οποίες αργούν ώστε να επιταχυνθεί η διογκωσή τους.
  3. Ο τεχνητός σας πάγος είναι έτοιμος για να τον καταψύξετε ή να τον θερμάνετε.

                                   

                                      ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ                                        

Τοποθετείστε τα φύλλα του τεχνητού πάγου στην κατάψυξη του ψυγείου ή στον καταψύκτη σας.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΑΓΟΥ

Ρυθμίστε την κατάψυξη στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία για καλύτερα αποτελέσματα. Ο τεχνητός πάγος μπορεί να παγώσει μέχρι και στους –80 βαθμούς Κελσίου, αντικαθιστώντας τον ξηρό πάγο. Όσο χαμηλότερη θερμοκρασία χρησιμοποιείτε για να παγώσετε τον τεχνητό πάγο, τόσο πιο πολύ χρόνο διατηρείται παγωμένος. Πολλοί συνηθίζουν να έχουν την κατάψυξή τους στο –1 βαθμούς Κελσίου για παγάκια κ.τ.λ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΠΑΓΟΥ

Τοποθετείστε το διογκωμένο φύλλο σε φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό. Μπορείτε να το αφήσετε για περισσότερο χρόνο αν επιθυμείτε να θερμανθεί περισσότερο. Οι χρήσεις του τεχνητού πάγου ως θερμοφόρα είναι πολλαπλές, καθώς περιλαμβάνουν τη χαλάρωση των μυών, τη μεταφορά φαγητών και τη θερμή συντήρηση πολλών άλλων ειδών. Το φύλλο έχει την ευελιξία να διπλώνεται, ώστε να καλύπτει και να θερμαίνει τα αντικείμενά σας και από τις δυο πλευρές.

Προσοχή: Ελέγξτε ότι η θερμοφόρα δεν είναι πολύ ζεστή πριν έρθει σε επαφή με το σώμα σας.

ΠΟΣΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ

Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα τουλάχιστον φύλλο τεχνητού πάγου σε 7 λίτρα χωρητικότητας του φορητού σας ψυγείου. Π.χ ένα φορητό ψυγείο 45 λίτρων χρειάζεται το λιγότερο 7 φύλλα τεχνητού πάγου. Να θυμόσαστε ότι ο τεχνητός πάγος καταλαμβάνει μικρότερη χωρητικότητα και είναι ελαφρύτερος από τον κοινό πάγο. Ο τεχνητός πάγος διατηρείται 6 φορές πιο παγωμένος από τον κοινό πάγο. Ένα απλό τεστ μπορεί να επιβεβαιώσει την ειδική αυτή ικανότητα: εφόσον παγώσετε μια κυψέλη του τεχνητού πάγου κι ένα απλό παγάκι του ιδίου μεγέθους, μπορείτε να συγκρίνετε και να παρατηρήσετε τη διαφορά στην μεταξύ τους απόδοση εκτός ψυγείου. Θα διαπιστώσετε ότι ο τεχνητός πάγος θα είναι παγωμένος για τουλάχιστον 6 φορές περισσότερο χρόνο, από τη στιγμή που το παγάκι λιώσει και γίνει νερό.         

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΠΑΓΟΣ

Ο τεχνητός πάγος λειτουργεί με τη μέθοδο της κρύας μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι η ψύξη μεταφέρεται από τον τεχνητό πάγο σε οποιοδήποτε αντικείμενο έρθει σε επαφή μαζί του. Τα αντικείμενα σας παραμένουν κρύα για μέρες παρόλο που τα φύλλα του τεχνητού πάγου μαλακώνουν λόγω της μεθόδου της κρύας μεταφοράς. Τα φύλλα του τεχνητού πάγου μεταφέρουν την ψυκτική ενέργεια στα αντικείμενά σας, διατηρώντας τα κρύα για περισσότερες μέρες από τον κοινό πάγο και χωρίς να στάζουν νερά στο φορητό ψυγείο σας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΑΓΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

Όταν δε χρησιμοποιείτε τον τεχνητό πάγο μπορεί να τον αποθηκεύσετε σε μια ανοιχτή πλαστική σακούλα στο ντουλάπι σας ή στην κατάψυξη. Έτσι, θα αποφύγετε την αφυδάτωσή του. Ο τεχνητός πάγος μπορεί ανά πάσα στιγμή να υδατωθεί σε νερό, όπως αναφέρεται στις αρχικές οδηγίες.

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΥΓΡΩΝ

Όταν χρησιμοποιείτε τον τεχνητό πάγο με κρέατα, θαλασσινά και υγρά, είναι προτιμότερο να τον τοποθετήσετε σε μια πλαστική σακούλα, ώστε να αποφύγετε την απορρόφηση υγρών.

ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

Στις διακοπές σας, αν πάρετε μαζί σας δυο φορητά ψυγεία, μπορείτε να παγώσετε φύλλα του τεχνητού πάγου στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία και να γεμίσετε με αυτά το ένα φορητό ψυγείο σας. Στο άλλο φορητό ψυγείο μπορείτε να βάλετε τον τεχνητό πάγο που θα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Όταν ο τεχνητός πάγος από το δεύτερο φορητό ψυγείο σας ξεπαγώσει, τότε ο τεχνητός πάγος που είναι στο σφραγισμένο φορητό ψυγείο σας θα είναι σε ικανοποιητική κατάσταση ψύξης και έτοιμος να τον χρησιμοποιήσετε. Να θυμόσαστε ότι όσο περισσότερα φύλλα τεχνητού πάγου χρησιμοποιήσετε, τόσο περισσότερο τα αντικείμενα σας θα διατηρούνται παγωμένα.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΑΓΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έχετε ψυγείο στο αυτοκίνητό σας; Με ένα ή δυο φύλλα τεχνητού πάγου μέσα στο ψυγείο σας ελαττώνεται η εξάντληση της μπαταρίας.